úterý 15. ledna 2013

Ještě ho nemáte???


Co?

Dropbpx!

Dropbox je užitečný nástroj pro centralizované uložení souborů v internetovém úložišti a pro snadný přístup k nim z jakéhokoliv počítače připojeného k Internetu.

Před použitím programu je třeba se zaregistrovat na hlavní stránce programu. Registrace je zdarma pro objem dat do 2 GB. Bezpečnost dat a přenosů je zajištěna SSL šifrováním a uložená data jsou chráněna 256-bitovým šifrováním.

Přehrávání souborů mezi více počítači, zálohování, sdílení. Není dnes nic lepšího, než tyto starosti nechat na synchronizační službě. Vyzkoušeli jsme jednu takovou – Dropbox.

Manuální přetahování dat mezi více počítači, to už je dnes zbytečné. Vaše data mohou být automaticky zrcadlena do zabezpečeného prostoru na internetu a odtud stejným způsobem synchronizována s jiným počítačem, nebo třeba i s mobilním telefonem. Data máte zároveň bezpečně zálohována. Jak na to? Zkuste třeba službu Dropbox.

Dropbox se můžete registrovat na webu www.dropbox.com, kde si také můžete stáhnout aplikaci pro svůj počítač s libovolným operačním systémem. V základu dostanete 2 GB prostoru zdarma, který můžete postupně rozšiřovat až o 8 GB. Stačí se zúčastnit různých soutěžních akcí, nebo na Dropbox přivést pár kamarádů. Za vyšší kapacitu (50 GB nebo 100 GB) už si musíte zaplatit.






  • Dropbox pro Android: automatické nahrávání obrázků a videí do online úložiště.


video zdroj: Živě.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat