neděle 14. února 2010

JOIKUSPOT PREMIUM GOES LINUX - N900

Toto je čerstvá informace z Joiku-komunity:
Připravujeme zahájení JoikuSpot Premium pro platformu Linux. Nový Linux Edition pro Nokia Maemo OS a zařízení N900 bude oficiálně zahájen na kongresu 3GSM v Barceloně nadcházející pondělí, ale Beta-soft již je připraven ke stažení na adrese v naší komunitě Joiku www.joiku.com a v komunitě na Facebooku.
Joikusoft vyhlásí v podobě tiskového oznámení novou vlnu mobilních WiFi tím, že rozšiřuje JoikuSpot Mobile 3G HotSpotting na novou bázi Linuxu Maemo, na přístrojích Nokia.
JoikuSpot je světově nejpoužívanější a oblíbené řešení pro on-demand mobilní WiFi internet a mobilní 3G HotSpotting. Během roku 2009 bylo více než 5 milionů spuštění mobilního internetu prostřednictvím JoikuSpotting a celkově se JoikuSpot uživatelská základna rozrostla na více než 500.000 aktuálních JoikuSpotters. Celkově bylo zaznamenáno více než 100 milionů megabytů mobilních dat ve více než 200 zemí a 750 provozovatelů sítí po celém světě. Průměrné využití JoikuSpot vzrostlo z 8 Mb na 22 Mb za relaci, což ukazuje na zlepšení kvality 3G sítě operátorů v roce 2009.
Purnima Kochikar, viceprezident Fórum Nokia, uvádí: "Nokia spolupracuje mnoho let s Joikusoft na vývoji jednoduchého mobilního internetu na telefonech Nokia. JoikuSpot je nyní zakotven v mnoha přístrojích Nokia umožňujících WiFi přístup k internetu jednoduchým kliknutím na tlačítko. Zkušenosti JoikuSpot určeného pro Nokia N900 předčí všechno. "
Tom Ojala, CEO a zakladatel společnosti Joikusoft, dodává: "Nokia Maemo platforma umožňuje rychlé a snadné připojení k internetu přes JoikuSpotting. Spolu s touch-intuitivním uživatelským rozhraním, které má Nokia N900,  se nyní stala uživatelskou jedničkou na "1 click". Nokia N900 má totiž mobilní internet na zcela nové úrovni.
Nový JoikuSpot Linux Edition obsahuje obohacené funkce, jako je měření rychlosti, aby bylo umožněno uživatelům přesně vidět své mobilní připojení k internetu. Uživatelé přesně vidí, rychlost mobilních dat.
Provozovateli řešení umožňuje měření profilu uživatele JoikuSpot a zobrazuje údaje o objemu trafiku,  produkuje grafické real-time zprávy o skutečném mobilním širokopásmovém užívání JoikuSpotting.
JoikuSpot Linux Edition dnes zahajuje jako bezplatná beta verze, k dispozici na webových stránkách JOIKU www.joiku.com (ZDE), a brzy budou přidány do aplikace Nokia Ovi Store. Produkční verze bude brzy následovat.
This Linux Edition contains GPL source code.

video JoikuSPot (zdroj youtube.com):

Žádné komentáře:

Okomentovat