úterý 15. prosince 2009

Reset symbianových telefonů

První a druhá metoda je standardní pro všechny telefony Symbian, třetí je určena jen pro dotykové mobilní telefony.

   1) Soft Reset/Normal Reset: Při použití této metody jsou nastavení obnovena do továrního nastavení. Neodstraní se však aplikace. K provedení tohoto resetu stiskněte: * # 7780 #.

   2) Deep Reset: To je nejběžnější způsob, jak obnovit váš mobil. Tento vymaže všechny chyby a chyby v telefonu, včetně všech nainstalovaných aplikací a her v paměti telefonu. K provedení stiskněte: * # 7370 #

   3) Hard Reset / Formát: Pokud v důsledku nějakého problému nemůžete na displeji vašeho mobilního vstoupit do výše uvedených kódů, pak budete muset udělat tvrdý reset neboli jej naformátovat. Symbian S60v3 a S60v5 mobilních telefonů mají různé metody pro reset, N97 a 5800 mají jiný postup.
         1. Chcete-li obnovit nastavení nedotykových mobilů, držte stisknuté tyto tři klávesy na klávesnici mobilního telefonu a restartujte: * + 3 + Call tlačítko (zelené tlačítko) . ..
         2. Nokia 5800 XM: V tomto případě stiskněte klávesy najednou Červená (End) + Zelená (call) + Foťák a držte tlačítko zapnutí mobilu.
         3. For Nokia N97 (N97 mini): Stiskněte najednou klávesy: Shift + Mezerník + Back, podržte a zapněte telefon (držte vše do první reakce telefonu).
 Pozn.: Všechna data budou ztracena v průběhu tohoto procesu, nezapomeňte tedy zálohovat!

Žádné komentáře:

Okomentovat